Fotowedstrijd Magisch Zoetermeer

 

De fotowedstrijd ‘feestverlichting’ 2017 was een groot succes. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Het thema is ‘Magisch Zoetermeer.’ Van 8 tot 31 december staat Zoetermeer namelijk in het teken van dit evenement. Zo is de Markt omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstdorp. De sfeervolle lichtjes en de nostalgische attracties geven een magisch gevoel. Hoe legt u dit gevoel vast? Een foto van u met uw vrienden of familie? Een foto van de gezellige lichtjes? Of van de prachtige wensboom? Denk er eens over na en stuur een foto in! Wie weet wordt uw foto geplaatst op het LED-scherm bij de Mandelabrug.

 

Hoe doet u mee?

Maak een mooie of bijzondere foto tijdens ‘Magisch Zoetermeer’ en stuur die in. Deelnemen kan vanaf 14 december tot en met 30 december.

Insturen kan op verschillende manieren.

  • Mail de foto naar samenspraak@zoetermeer.nl

  • Deel de foto op de facebookpagina van de gemeente. Gebruik hierbij de hashtag #fotomagisch079.

 

Mooie prijzen

Uit alle inzendingen maakt een jury een selectie. Voor deze winnaars ligt een mooie prijs klaar. De beste foto vertonen we op het LED-scherm bij de Mandelabrug. Op 10 januari maken we de winnaars bekend via Facebook. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Zie de website www.zoetermeer.nl/magischvoor de actievoorwaarden.

MAGISCH ZOETERMEER.

Magisch Dorp > Dorpsstraat - Zoetermeer

Supported by: stichting dn evenementen en festivals / dn leisure  AVG