82083031_10158246714038010_5077423295523

TINEKE VAN DER GOOT 

Voorzitter

Ik zal mij voorstellen: ik ben Tineke van der Goot, 52 jaar, getrouwd met Fred en moeder van Jasmijn en Jasper. 

Als geboren en getogen Friezin woon ik,  met een omweg via Engeland, sinds 1998 in Zoetermeer. 

Na een drukke werkzame periode heb ik in 2012 het roer omgegooid en het bedrijfsleven achter mij gelaten. Ik ben mij vrijwillig in gaan zetten bij verschillende instanties en projecten waar ik iets moois kan betekenen, waaronder Internationale Vrouwendag, Piëzo en ondertussen alweer 3 jaar bij de Zonnebloem Zoetermeer Zuid waar ik in de activiteiten commissie zit en met veel liefde mooie activiteiten organiseer.

In 2019 heb ik geholpen bij Magisch Zoetermeer en vond het geweldig. Hoe mooi om eenzame ouderen in het zonnetje te mogen en kunnen zetten.

Nu ga ik een voor mij nieuwe uitdaging aan als voorzitter van het bestuur van stichting "Samen Vieren Wij Kerst" 

 

Ik kijk er naar uit om er samen een Magisch jaar van te maken. 

Schermafbeelding 2020-08-05 om 16.02.20.

EVA JONKER 

Secretaris

Geboren en getogen in Den Haag en in 1981 verhuisd naar Zoetermeer. 2 kinderen, 7 kleinkinderen en happy single. Mijn hobbies zijn reizen en ik houd van o.a. kumpulans en indorock en jazz.

 

Ik ben al vanaf mijn komst in Zoetermeer vrijwilliger bij allerlei projecten. Eerst bij de buurtvereniging en later actief bij Cultuur Lokaal (vh Couleur Locale) en Internationale Vrouwendag. Na een korte sabbatical ben ik terecht gekomen bij het Senioren Actief en de Zonnebloem en ben nu voor het 2e jaar actief bij Magisch Zoetermeer. Organiseren van evenementen is mijn grote hobby en dat doe ik met veel plezier.

 

Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren als bestuurslid van de stichting Samen vieren we kerst om eenzaamheid in Zoetermeer te verminderen.

IMG_20200805_190734.jpg

GUS INGRAM

Penningmeester

Ik ben getrouwd en heb twee zoons en drie kleinkinderen. Ben gepensioneerd en geniet ervan, zeker als de kleinkinderen komen logeren of als wij mogen oppassen. Als hobbies wandel en fiets ik graag. Natuurlijk de fietsvakanties in Nederland en zeker ook in andere landen. Als sport tennis en golf ik graag met een aantal vrienden en dat met veel plezier al vele jaren. Als vrijwilliger help ik bij de Zonnebloem en Vivaldi. Magisch Zoetermeer heb ik mogen ervaren als een stichting die gedreven is om vooral eenzame ouderen een gemoedelijke en gezellige kersttijd te bezorgen. 

image.jpg

ROY NOLTEN

Bestuurslid

Nu ik met mijn, nu nog maar twee leden tellende, gezinnetje al ruim 38 jaar in Zoetermeer woon, mag ik mij gerust een ras-Zoetermeerder noemen. Maar ik kan niet verhullen dat ik een kleurtje heb, zij het deels veroorzaakt door het veel buiten zijn in onze tuin tijdens het heersende virus-gedoe… Mijn roots liggen in Indonesië.

We kwamen in 1982 als min of meer jonge ouders met drie lagere-scholieren de gemeente binnen en vallen nu zo ongeveer in de categorie waarvoor de stichting, waar we het nu over hebben, zich inzet.

Kortom, ik ben 72 jaar en woon in de Vlamingstraat -de voormalige buitenwijk van het naoorlogse dorp- met het Stadshart en de Dorpsstraat binnen handbereik. In de zomer van 2011 besloot ik vervroegd met pensioen te gaan, en daarmee sloot ik een ruim veertigjarige periode af waarin ik mij voornamelijk bezighield met kustwaterbouw, daarmee zorgend voor de veiligheid van onze kust. Dat varieerde van het aanbrengen van miljoenen kuubs zand op duin en strand tot werken aan de Oosterscheldekering en de Maeslantkering in de Nieuwe Waterweg. Mijn werkzame periode sloot ik af bij het Hoogheemraadschap van Delfland.

Naast werken ruimde ik veel tijd in voor commissie- en bestuurswerk bij de tennisclub, waar ik bij elkaar ook nog zo’n acht jaar voorzitter was. Sinds 2011 ben ik bij de Zonnebloem actief geweest, bij de ouderenbus als reserve-chauffeur, mantelzorger voor mijn inmiddels overleden ouders en daarna voor een oude tante; ben druk binnen de golfclub in evenementencommissie en redactieraad en natuurlijk ook met het spelletje zelf, dat ik nog héél lang hoop te kunnen doen.

Via de stichting hoop ik ook via een andere invalshoek bij te dragen aan de strijd tegen de eenzaamheid, en niet alleen die van ouderen…

 

BESTUUR

MAGISCH ZOETERMEER.

Magisch Dorp > Dorpsstraat - Zoetermeer

Supported by: stichting dn evenementen en festivals / dn leisure  AVG