top of page
Logo_MZ_staand_RO.png
 • Waar kan ik mijn kerstpak ophalen?
  Indien je een kaartje hebt gekocht dan kan je op onderstaande locatie je kerstpak ophalen U kunt het kerstpak ophalen vanaf 6 december tot en met 9 december in de bibliotheek Forum Zoetermeer aan het Stadhuisplein. Op vertoon van deze bevestigingsbrief met barcode zal na scannen het pak en startnummer worden afgegeven. Ophaaltijden De deelnemers kunnen de pakken bij de bibliotheek ophalen tussen 12 t/m 15 december. De tijden zijn: 08:00 uur tot 11:00 uur via de werkplek van de servicemedewerker; deze bevindt zich nabij de publiekspc’s 11:00 uur tot 17:00 uur bij de infobalie 17:00 uur tot 20:00 uur via de werkplek van de servicemedewerker; deze bevindt zich nabij de publiekspc’s Let op 14 december vanaf 17.00 uur is de bibliotheek gesloten. Indien niemand aanwezig is kunt u bellen met de medewerker (06-43843127), u wordt dan zo snel mogelijk geholpen. De ophaalplekken zijn te herkennen aan een banner van Magisch Zoetermeer.
 • Mogen ouders met kinderen meelopen ?
  Ja, je mag als ouder meelopen met de kinderen. Je hoeft geen kaartje te kopen maar we stellen het wel op prijs zodat iedereen er uitziet als kerstman.
 • Kan ik met mijn kind aan de volwassenen run deelnemen?
  Ja, Je kunt met je kind deelnemen aan de volwassenen run. Je dient dan een kinder kaartje te kopen en een volwassenen kaartje en je op 16 december melden voor de volwassenen run.
 • Hoe laat start de Santa Kids Run?
  16:30 uur Verzamelen 16:45 uur Warming up 16:55 uur Line-up 17:00 uur Start Kidsrun Markt Zoetermeer
 • Hoe laat start de Santa Evening Run voor volwassenen?
  Inloop 17:30 uur op de Markt 17.45 uur Warming up 17.55 uur Line-up 18:00 uur Start Santa Evening Run voor volwassenen
 • Hoe lang is de route ?
  Route De route is ca 2,5 km voor voor volwassenen en voor kinderen 1 km. U kunt deze route 1 keer lopen/rennen. Voor iedereen die binnenkomt staat een warme traktatie klaar.
 • Hoe lang duurt de route ?
  Dat is afhankelijk van of je hem rent of ook loopt. Lopend duurt de volwassenen run 35 minuten.
 • Hoever mag ik gaan met het magisch maken van mijn kerstpak?
  Je mag jezelf of de groep zoveel mogelijk versieren met lampjes fluor zolang het maar veilig blijft om mee te rennen.
bottom of page