top of page
Logo_MZ_staand_RO.png
161543969_2505162909780336_2467336550890

INSCHRIJVING GESLOTEN

Magische borrel box

 

Op donderdag 8 april zullen vrijwilligers van Magisch Zoetermeer bij een groot aantal eenzame ouderen een borrel box bezorgen. Omdat de lunch boxen en kerststukjes die wij in december bij de ouderen hebben afgegeven erg op prijs werden gesteld was het Magisch Zoetermeer team van mening dat het best leuk zou zijn nog eens aan de deur te komen met wat lekkers. Wij hopen dat u ook hiervan gaat genieten.

 

Omdat vanwege alle corona maatregelen nog steeds niet zo veel mogelijk is hebben we op ZFM-tv speciaal voor de ouderen een tv-programma gemaakt. Terwijl men geniet van al het lekkers kunt u kijken naar dit programma dat om 16:00 uur begint. 

 

De ouderen die een tv abonnement hebben van Ziggo kunnen schakelen naar kanaal 42, bent u geabonneerd via KPN dan zoekt u kanaal 1419 op. Wanneer u dit lastig vindt kunt u misschien aan een zoon of dochter vragen of aan handige buurman of zij dit voor u willen doen.

 

Wat kan men verwachten in de tv-uitzending?

Muziek: wist u dat René van Kooten, bekende  musicalster in Zoetermeer, een paar liedjes speciaal voor de senioren in Zoetermeer gaat zingen. Ook kan men via telefoonnummer 079 34 34 192 een  favoriet nummer uit uw jeugd aanvragen. Lekker terug in de tijd weer even zwijmelen bij muziek van toen.

 

Wethouder Ingeborg ter Laak is erg betrokken bij eenzaamheid onder ouderen en zij zal een aantal tips aan de hand doen zodat hopelijk duidelijk wordt dat men niet achter de geraniums hoeft te blijven zitten. Er is genoeg te doen voor senioren in Zoetermeer, je moet alleen weten waar je terecht kunt. Zij zal u een beetje wegwijs maken.

 

Ook hebben wij een filmpje gevonden over Zoetermeer hoe het vroeger was. Ook leuk om te zien. Vooral het stukje hoe het er in de jaren 60 bij de slager aan toe ging. Toen was winkelen nog een gezellige bezigheid en had men volop tijd voor de klanten.

 

Houdt u van spelletjes? Dan kunt u meedoen met een rondje bingo, altijd gezellig. En er zijn leuke prijzen te winnen.

 

Wij hopen dat u gaat genieten van alle lekkers uit de borrel box terwijl u kijkt naar ons tv-programma. Misschien is het leuk om een kind of kleinkind of beste vriend(in) uit te nodigen en samen deze uitzending te volgen.

 

Heeft u na het lezen van dit stukje toch nog vragen dan kunt u bellen met 06-21182053

 

Schrijf u of de oudere hieronder in. *

 

 

*Zolang de voorraad strekt!

Inschrijven Borrelbox *

Bedankt voor de inzending!

bottom of page