Logo_MZ_staand_RO.png

DONEER

Schermafbeelding 2020-11-09 om 18.29.59.

De organisatie van Magisch Zoetermeer 2020 wil de Kerstgedachte breed uitdragen:   Zoetermeerders met elkaar verbinden, klaarstaan voor de medemens en eenzaamheid in de stad tegengaan en voorkomen. Inwoners kunnen voor anderen een wens indienen. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen een fijne Kerst bezorgen door die wensen te vervullen. 

 

Helpt u mee door te doneren en een eventuele wens uit te brengen?  Na het doneren kunt u via deze link  uw wens voor een oudere doorgeven:  

 

 

De opbrengst van elke kerstbal en iedere donatie maakt het mogelijk om iets voor eenzame ouderen te doen.

 

Aan ons wordt gevraagd wat wij nu concreet willen gaan doen. Allereerst zullen wij proberen zo veel mogelijk wensen voor ouderen te vervullen. Mits het reëele en goed uit te voeren wensen zijn. Nu in coronatijd zal er wat minder mogelijk zijn maar in dat geval zullen wij de wensen op een later tijdstip uit laten komen.

 

Ook in 2021 zullen er eenzame ouderen zijn en Magisch Zoetermeer heeft zich ten doel gesteld om samen met de stichting Samen vieren we kerst en ambassadeur René van Kooten door middel van activiteiten komend jaar ouderen bij elkaar te brengen en ze zo wat minder eenzaam te laten zijn.

 

Daarom kunnen wij niet zonder uw steun. Dus doneer of koop een kerstbal. Samen zijn we Een tegen Eenzaamheid.