top of page

muziekprogramma

foto Facets_edited.jpg

Facets  

vrijdag 27 december

16:00 - 16:45 uur

 

Facets: Deze coverband werd opgericht als schoolband van de Rokkeveense basisschool de Edelsteen, bedoeld voor een éénmalig optreden. Inmiddels is deze band al bijna 25 jaar actief op de podia in Zoetermeer en wijde omgeving. Het repertoire dekt vele ‘facetten’ van de popmuziek af; van Ramses Shaffy via Roxy Music tot Avici.  Daarmee weet de band een lekker feestje te bouwen.  

Wij van Fleur   

vrijdag 27 december

17:00 - 17:30 uur

 

Soort optreden: een heerlijk repertoire van Het Nederlandse Lied, met vleugjes Frans, waaronder bijv. BrigitteKaandorp, Toon Hermans, Jaques Brel en Yentj en de Boer. Ze begeleiden zichzelf op de piano. Neem ook een kijkje op de website www.wijvanfleur.nl

Popkoor Alive

vrijdag 27 december 

17:30 - 18:00 uur

Popkoor Alive bestaat sinds het voorjaar van 2019 met als belangrijkste doel: lekker samen zingen!
Ze repeteren  iedere dinsdagavond onder leiding van dirigent Bart de Jong. Het repertoire bestaat uit  popnummers in -meestal- vierstemmige zetting.

Popkoor Alive is een enthousiast, gemengd koor voor iedereen die van hedendaagse Engelstalige popmuziek houdt. De nummers die zij uitvoeren zijn meerstemmig en worden ondersteund door begeleidingsbanden. Het koor bestaat momenteel uit bijna 40 zangers die verdeeld zijn over vier stemgroepen .   

 

 

 

 

Lennart Daniel Arends 

vrijdag 27 december

18:30 - 19:00 uur

 

Als jochie pakte Lennart voor het eerst een gitaar vast. Geinspireerd door Americana en swamprock werd al snel een elektrische gitaar aangeschaft en vanaf dat moment was de gitaar onlosmakelijk verbonden met zijn dagelijks leven.

 

Na fragmentatie rock tot blues en deathmetal en een akoestisch duo met zangeres speelt Lennart solo en akoestisch fingerstyle. Eigen werk, Americana covers, instrumentale Blues, rock, pop of simpelweg liedjes.

Stagecoach Country Dancers  

vrijdag 27 december

19:00 - 19:30 uur

 

De Stagecoach Country Dancers komen  uit Zoetermeer.De Stagecoach Country Dancers bestaan dit jaar alweer 22 jaar.Er wordt les gegeven in Zoetermeer bij Buurtvereniging Buytenrode, bij Activiteitencentrum Highway 51b en bij Wijkcentrum Agora in Voorburg. Ze zijn een enthousiaste groep die iedere week naast het dansen ook voor de gezelligheid komt.Er zijn zowel beginners als gevorderden groepen en ze dansen op zowel country als non-country.Vorig jaar zijn ze ook gestart met het geven van Koppel/Partnerdansen.Mocht je interesse hebben in een proefles dan ben je altijd van harte welkom op een van bovengenoemde locaties.Vandaag laten ze enkele dansen zien. Je mag meedoen.

S.O.Z. Cantiamo                                zaterdag 28 december

16:00- 16:30 uur

 

Website: www.cantiamo.nl

Stichting Operette Zoetermeer Cantiamo is uniek, want het is nog het enige operettekoor in Zoetermeer en omgeving.

 

Momenteel is Cantiamo druk bezig met de voorbereidingen voor de operette ‘Im Weissen Rõsll’, die uitgevoerd zal worden op 21 en 22 maart in de grote zaal van het Stadstheater.

Wilt u eens een uitvoering, compleet met een orkest, een mooi decor en prachtige kleding bijwonen? Dan kunt u na afloop van het optreden alvast kaarten reserveren.

 

De dirigent en muzikaal leider is Robert Kops.

Alyssa Kuivenhoven  

zaterdag 28 december

18:30 uur

 

Hoi! Mijn naam is Alyssa Kuivenhoven, ik ben 16 jaar oud en ik ga zingen tijdens Magisch Zoetermeer.

Zingen doe ik al bijna mijn hele leven zo heb ik in seizoen 5 meegedaan aan The Voice Kids in het team van Marco Borsato, dat was een supergave ervaring. Ik heb elke week zangles bij de Babette Labeij Music Academy in Amterdam en ik heb vorig jaar de vooropleiding Musical Theater gedaan aan de MusicAllFactory in Tilburg. Optreden is wat ik het liefste doe en daarom vind Ik het superleuk om op te treden tijdens Magisch Zoetermeer, hopelijk tot dan! 

Annelies Hilgersom  

zaterdag 28 december

17:00 - 17:30 uur.

 

Mijn naam is Annelies Hilgersom-van Houten. Ik zal hieronder wat over mijzelf vertellen.


Dankzij de muziekleraar van het Erasmus College, de heer Coenraad, ben ik erachter gekomen dat zingen voor een publiek een enorme passie voor mij is.


Vanaf dat moment, ik was toen ongeveer 16 jaar, heb ik in verschillende bands gezeten, waaronder een feest- en partijenband, een akoestische band en heb ik ook een solo programma gedaan met één gitarist.


Tegenwoordig zit ik in een blues band genaamd 'No Cigar', maar daarnaast zing ik ook nog steeds solo. In mijn eentje zing ik alles wat ik maar wil waaronder veel mooie ballads. Jullie zouden mij tevens kunnen kennen van 'Gluren bij de buren' waar ik de afgelopen jaren solo heb opgetreden. Volgend jaar doe ik daar ook aan mee, maar dan met mijn band.


 

Ik kijk er enorm naar uit om te mogen zingen tijdens het evenement Magisch Zoetermeer en ik hoop dat ik jullie dat mag verwelkomen in de verwarmde tent op 28 december van 17.00 tot 17.30.

The S(w)inging Company    

zondag 29 december

16:00 - 16:30 uur

 

Een koor dat zich probeert te onderscheiden van een standaard zangkoor is The S(w)inging Company. Dit koor zingt naast populair repertoire en evergreens veel songs uit musicals. Deze brengt ze ook als mini-musicals.

Door meerdere songs uit een zelfde musical na elkaar te zingen wordt dit als een mini-musical van een uur gebracht. De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daar bijpassende kostuums bij en achtergrondprojectie. De opstelling en performance krijgen de nodige aandacht. Hierdoor krijgt het koor meer uitstraling en is het ook leuk om naar te kijken.

The S(w)inging Company  staat onder leiding van Miroslav Dimitrov, die het koor tevens op piano begeleid.

 

Tijdens Magisch Zoetermeer  zingt The S(w)inging Company wat uit de productie “Take20” dat ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum is opgevoerd.

 

Spreekt dit koor je aan dan ben je van harte uitgenodigd op een van de repetities in CKC & partners, iedere donderdag om 20:00 uur. Voor info www.theswingingcompany.nl

Little Ann and Friend                            zondag 29 december 

16:30 - 17:00 uur

 

Deze krasse dame die nog regelmatig te horen is op de Tong Tong Fair en op diverse andere podia zorgt altijd voor een muzikaal feestje met rock& roll en indorock muziek.

Gianna en Keden  

vrijdag 27 december

19:30 - 20:00 uur

Muziek betekent veel voor Gianna en Keden die gitaar- en zanglessen volgen bij Guitarmate muziekschool. Het is mooi om je te uiten in de vorm van een song. Gianna schrijft inmiddels ook haar eigen nummers. Ik werk er wel hard aan je pakt iedere dag je gitaar op en door de regelmaat speel je opeens een melodie mee. Zo kan ik na mijn werk ontspannen en volledig opgaan in de muziek die mij raakt ". Keden verdwijnt volledig in de muziek en raakt echt een gevoelige snaar bij ieder die haar hoort. Het gaat om de beleving en soms hoor je het al bij de eerste toon van iemand. Zij is bescheiden en echt overdonderd als iemand haar een complimentje geeft. 

Het mooie van muziek maken is dat je jezelf kunt zijn en zelf kunt bepalen wat bij jou past.

Zo houdt Gianna van R&B maar ook pakt ze wel eens een jaren ‘60 nummer op en steekt het in een heel nieuw jasje. Plezier hebben en met een basis aan techniek krijgt een liedje kleur en ja, dan is het bijzonder om dat een keer te laten horen aan publiek. 

 

Zo brengen Gianna  en Keden ieder drie songs ten gehore en hou je maar vast want het raakt, het komt uit het hart.   

foto Mirjam van der Beek.jpg

Mirjam van der Beek                              zaterdag 28 december

16:30- 17:00 uur

Mirjam van der Beek en zangleerlingen  

Mirjam van der Beek geeft Zangles aan zowel beginners als gevorderden. Tijdens de zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT) en Estill Voice Training System (EVTS). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken.  Mirjam van der Beek is o.a. afgestudeerd als leraar basisonderwijs, gedragsspecialist bij de Master Special Education Needs, Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft de  opleiding  Adem, 

Hierbij de link naar mijn website: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mirjam-van-der-beek/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Crutches  

zondag 29 december

19:00 - 20:00 uur

 

The Crutches is een band uit Zoetermeer bestaande uit 4 enthousiaste muzikanten, ontstaan vanuit Guitarmate muziekschool.

Marielle, zang, John W., drums, John de J., basgitaar, Johan, gitaar en achtergrondzang.

De band speelt een mix van blues, pop, rock vol overgave en met passie.

Een optreden van The Crutches  is genieten.

foto Joy bij Magisch Zoetermeer_edited.j

JOY   

zondag 29 december

18:00 - 18:30 uur

 

J. O. Y.
Just Older Youth is een gezellige zanggroep in Stompwijk voor vrouwen vanaf  40 en misschien wel ouder en bestaat al weer bijna 8 jaar. Ze zingen nummers vanaf jaren 60 tot nu maar met hun eigen indraai. Bijvoorbeeld nummers van Billy Joel tot Queen en wat Hollandse nummers wat erg geliefd is onder de ouderen. Ze treden vaak op voor nationale ouderendag tijdens he kerstdiner in Voorschoten, soms gewoon in Stompwijk of Zoeterwoude en omgeving en soms verzorgen ze optredens op aanvraag. Zij zingen vooral omdat ze dat leuk vinden en vragen nooit wat voor hun optredens. Alles is voor de LOL! 

CoverLover                          

maandag 30 december  

16:00 - 16:30 uur

https://www.facebook.com/CoverLover-169481980381217/

Zij brengen deelgood-muziek: hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80, aangevuld met recenter materiaal, van onder andere: Fleetwood Mac, Allan Parsons, Creedence, Cockney Rebel,Van Morrisson, REM, Earring, Monkees, Amy Whinehouse, Sandy Coast, Shocking Blue, Dire Straits, Albert Hammond, Beatles, Stones.

Johan en Linda zangduo                  maandag 30 december

17:00 - 17:30 uur

 

Johan en Linda, akoestisch duo. Treden regelmatig samen op bij speciale gelegenheden.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Sander van den Berg

High Fun  

maandag 30 december

18:00 - 19:00 uur

 

Website: www.HighFun.nl 

HighFun “Van Beatles tot Winehouse”

HighFun maakt een muzikale reis door de tijd: richt zich op nummers vanaf de 60’s tot hedendaagse muziek. Feest der herkenning! De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop. HighFun speelt ook akoestische sets op speciale gelegenheden.

HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vijf leden. Het vijftal bestaat uit Linda (Zang), Marcel (Slag/Sologitaar), Joost (Keyboard), Martien (Bas en Zang) en Koos op Drums. HighFun onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen. HighFun krijgt het enthousiaste publiek altijd aan het dansen.

1234_edited.jpg
bottom of page