top of page

THEATER SHOWS

Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij de theatershows 

Pinokkio.png

Er zijn tijdens Magisch Zoetermeer meerdere theatershows. Voor onderstaande theatershows dien je wel een kaartje te bestellen. Bezoekers met een Zoetermeer pas hebben aan de deur bij onderstaande theatershows gratis entree.

Het Warm Water Jeugdtheater presenteert een eigen moderne versie van Pinokkio 

 

Lang geleden in een dorpje in Italië leefde er een poppenmaker genaamd Gepetto. Hij was blij met zijn leven maar wilde het liefst een zoontje van vlees en bloed. Omdat Gepetto nooit een vlieg kwaad deed werden zijn wensen gehoord door de goeie fee. Pinokkio wordt omgetoverd naar een echte jongen. Maar voordat hij echt van vlees en bloed wordt moet hij laten zien dat hij kan luisteren. Kijk mee hoe Pinokkio wordt verleidt door zakkenrollers, circus directeurs en een Nintendo Switch.

Op 27, 28, 29 en 30 december presenteert Het Warm Water Jeugdtheater een eigen betoverende versie van Doornroosje!

 

Lang geleden in het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII wordt het prinsesje Aurore geboren. Iedereen is dolgelukkig behalve de kwaadaaardige fee Malefiede. Omdat zij niet wordt uitgenodigd voor het geboortefeest spreekt ze een vloek uit over Prinses Aurore: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weten de drie goede feeën dit te voorkomen, Prinses Aurore en de hele hofhouding zullen slechts 100 jaar slapen. Alleen haar grote liefde kan haar wakker kussen.

Doornroosje.png
Alice.png

Op 27, 28, 29 en 30 december presenteert  het Warm Water Jeugdtheater presenteert een eigen winterse versie van Alice in Wonderland 

 

Alice komt op mysterieuze wijze terecht in het koude en ijzige Winter Wonderland. Daar ontmoet ze allerlei gekke figuren en raakt ze haar horloge kwijt waardoor ze niet meer weet hoe laat het is. Alice wil graag naar huis maar als ze thuis wilt komen zal ze eerst langs de IJskoningin moeten...

 

Duo Plumeau

Wie kent ze niet... Een leuke theatershow over het magische kasteel.. Een theatershow voor het gehele gezin welke je niet mag missen. Elke dag diverse malen te zien op Magisch Zoetermeer. 

 

Duo_plumeau.png
bottom of page